Şubat Ayı Ara Tatilde İlk Yardım Eğitimci Eğitimi Grubu Oluşturulacaktır.![]() İlk Yardım Eğitici Eğitimi Sertifika ücreti Piyasada ortalama 1.335,00 TL (KDV dâhil) olduğundan üyelerimiz sadece 750 TL ödeme yapacaktır. 750 TL'nin üzerindeki fark ücreti Sağlık Eğitimcileri Derneği katkıları ile karşılanacağından kontenjanlar ve süreler kısıtlı tutulmuştur. Bu cazip fiyatlarla eğitime katılmayı ihmal etmeyelim. Özellikle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Meslek dersi öğretmenlerinin ilk yardım eğitici eğitimi alabilmelerinde sıkıntı yaşanmaması için Şubat ayında ara karne tatili olan 02-07/Şubat/2015 tarihleri arasında 13 kişilik eğitim grubu oluşturulacaktır. Şubat grubuna katılmak isteyen öğretmenlerimiz, emeklilerimiz ve tıbbi teknologlar kontenjanların kısıtlı olmasından dolayı kontenjanlar dolmadan kaydını hızlıca yapmalıdırlar.
1.Grup olan 12-17 Ocak tarihleri arasında 4 kişilik kontenjanımız bulunmaktadır. 2.Grup olan 26 Ocak-31 Ocak tarihleri arasında Kontenjanımız dolmuştur. Şubat Ayı 1.Grup 02-07 Şubat 2015 tarihleri arasında ara tatilde 13 kişilik kontenjanımız mevcuttur. İlk Yardım Eğitici Eğitimine katılmak isteyenler Adı ve Soyadı, vatandaşlık numarası, telefon numarası, Görev yaptığı unvan, bilgilerini saglikegitimciler@gmail.com adresine e-posta olarak gönderebilirler.
EĞİTİMCİ EĞİTİMİ eğitim sertifikanız var ise 8 yılınızı doldurmadan aynı kurumdan Sağlık Eğitimcileri derneğinin katkıları ile yenileme eğitimini 375 TL gibi çok cazip fiyatlarla yenileme eğitimini alabileceksiniz. Eğitim Ankara ilinde yapılacaktır.
İlk yardım Eğitici Eğitim programlarına; Tıp Doktorları, Diş Hekimleri, Eczacılar, Biyologlar, Diş Teknikerleri, Hemşireler, Veteriner Hekimler, Sağlık Memurları, Paramedikler, ATT, Tıbbi Teknologlar, Odyolog, Sosyal Hizmet Uzmanı, Emekli Sağlık Çalışanları, Laborantlar, Ebeler, Tıbbi Sekreterler ve Sağlık Eğitimcileri katılabilirler.
18/12/2014 tarih ve 29209 Resmi Gazete yayınlanmış olan “İşyeri Hekimi ve diğer sağlık personelinin görev, yetki, sorumluluk ve eğitimleri hakkındaki yönetmelikte yapılan değişiklikte “Diğer Sağlık Personeli Temel Eğitim Programında bulunan 22 No’lu “İşyerlerinde İlkyardım Örgütlenmesi ve Acil Tıbbi Müdahale” dersinde görev alacak eğiticilerin, ilkyardımcı sertifikasına veya ilkyardımcı eğiticisi belgesine sahip olması gerekmektedir “ hükmü getirilmiştir.
|
5444 kez okundu |
Yorumlar |
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın |